Aktuális hírek

JUDO - Serdülő fiú-lány és Junior férfi-női csapatbajnokság

Időpont: 2018. december 8.Helyszín: Olimpiai Sportpark - Győr, Radnóti Miklós u. 46.Rendező: Magyar Judo SzövetségTípus: CsapatbajnokságSúlycsoportok:...

Tovább
JUDO - Serdülő fiú-lány és Junior férfi-női csapatbajnokság

Győri Filharmonikus Zenekar - Olasz filmzene

  Az olasz zeneszerzők filmzenéi soha nem mennek ki a divatból!  

Tovább
Győri Filharmonikus Zenekar - Olasz filmzene

Győri Filharmonikus Zenekar - Jubileumi Gálakoncert

A Győri Filharmonikus Zenekar 2018-ban ünnepli hivatásos zenekarrá válásának 50. évfordulóját. A jubileumi rendezvények sorában is kiemelkedő lesz...

Tovább
Győri Filharmonikus Zenekar - Jubileumi Gálakoncert

Referenciák

Magyar Speciális Olimpia Szövetség - Edzőtábor

Professzionális környezetben, a tavalyi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál helyszínein, csarnokaiban és sportpályáin zajlottak a központi edzőtáboroz...

Tovább
Magyar Speciális Olimpia Szövetség - Edzőtábor

Sportolj velünk!

Létesítményünk Közép-Európa egyik legmodernebb, multifunkciós sportkomplexuma, ahol egy időben több sportág számára biztosítjuk a versenyzési, edzési és szálláslehetőséget.

A 35 000 m2-es, a legmodernebb technikai rendszerekkel, sporteszközökkel ellátott sportlétesítmény 8 hektáros területen fekszik.

A komplexum 8 egyéni sportágnak biztosít napi edzés- és versenyzési lehetőséget: úszás, atlétika, judo, birkózás, ökölvívás, súlyemelés, torna, tenisz. Ezen túl csapatsportok (kosárlabda, röplabda, futball, kézilabda, uszodában vízilabda) számára is helyet ad edzések, mérkőzések megtartására.

A sportágak igényeit a központi előcsarnokból nyíló négy csarnok, egy futófolyosó, két atlétikapálya, 9 db teniszpálya (melyek közül négy fedett), és az Aqua Sportközpont szolgálja ki.

Az Olimpiai Sportparkba érkező versenyzők és edzőtáborozók számára 73 fő fogadására alkalmas közösségi szálláshely és pihenőtér került kialakításra, illetve wellness részleg, konditerem, az Aqua Sportközpont versenymedencéi, valamint rehabilitációs, rekreációs szolgáltatások biztosítják a teljes körű edzési és versenyzési lehetőségeket.

Sportágak

Partner - Győrprojekt

Partner - Audi Aréna

Partner - Aqua Sportközpont

Partner - Látogatóközpont

Partner - Győr