Beindult a teniszélet, interneten is lehet pályát foglalni

A Győri Atlétikai Club (GYAC) tenisz szakosztálya kihasználta a koronavírus alatti leállást arra, hogy új rendszert vezessen be a Kálóczy téri és az Olimpiai Sportpark teniszpályáinak használatában.

Június 1-től elindult egy online felület, a palyafoglalas.gyac.hu, amelyen keresztül bárki foglalhat teniszpályát a számára legkedvezőbb időpontra.

„A koronavírus-járványt követő lazítási időszakban a sportágak közül a tenisz volt az, amely a leghamarabb elérhetővé vált az emberek számára, hiszen a partnerek távol állnak egymástól, nincs közvetlen kontaktus és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett minimális a vírus terjedésének veszélye” – mondta Szombati-Serfőző Eszter, a GYAC tenisz szakosztályának vezetője.

„A Kálóczy téri hatsalakos pálya méltán híres arról, hogy Magyarország egyik legszebb helyén fekvő létesítménye. Gyönyörű környezetben, a Mosoni-Duna partján évtizedek óta otthona a teniszezőknek. A hozzá kapcsolódó klubházban szép, tiszta öltözők és a hangulatos Panoráma bisztró várja a játék után felfrissülni vágyókat. Az Olimpia Sportpark öt szabadtéri és négy fedett kemény borítású teniszpályája hazánkban a legmodernebbek közé tartozik. Nagyszerű élmény a salakhoz szokott teniszezőknek kipróbálni az amerikai teniszpályák hangulatát idéző létesítményt” – tette hozzá a szakosztályvezető.

Szezonbérletekről és GYAC-klubtagságról bővebb információt a palyafoglalas@gyac.hu email-címre érkezett kérdésekre ad a klub.