Borpiknikre készülünk

 

Rendhagyó programot szervez az Olimpiai Sportparkban a BorPont: április 13-án 18–23 óráig 25 pincészet 180 borával várják a kóstolókat.

A BorPont Piknik elnevezésű rendezvényen sétáló kóstoló keretében találkozhatunk, beszélgethetünk és borozgathatunk. Mivel tavasz van, így most a hangsúly a fehérborokon, a rozékon és a könnyű vörösborokon lesz, a tételek mellé pedig sajtot és szalámit is kóstolhatunk.

A következő borászok és borászatok vesznek részt a pikniken:

Árpád-hegy Pince; Babarczi Szőlőbirtok és Pince; Carpinus Borászat; Cseri Pincészet; Disznókő, Tokaj; Figula Pincészet; Gere & Schubert; Hangyál Pincészet; Herold Pince; Holdvölgy Experience; Istvándy Birtok és Borműhely; Kamocsay Ákos Prémium Borok; Kázsmér Szőlőbirtok és Pincészet; Kősziklás Borászat; Kristinus; Laposa Birtok; Nyakas Pincészet; Nyolcas És Fia Borház; Pécsinger Szőlőbirtok; Tar Pincészet; TokajNobilis; Törley Pezsgőmanufaktúra; Mátyás Szőke; Villa Sandahl Kft; Zelna Borászat

A fergeteges hangulatról a borokon kívül a Highly Trained Monkeys zenekar alkalmi triója gondoskodik.

Jegyeket elővételben a BorPon üzletében (Győr, Teleki utca 42.) vásárolhatják meg 7.000 forintért, vagy a rendezvény ideje alatt a helyszínen 7.900 forintért. A jegy ára tartalmazza a korlátlan borkóstolást, ásványvizet, valamint sajt és szalámi falatokat.