Hírek

A legfiatalabb atlétáké volt a hétvége

Múlt péntektől vasárnapig az Olimpiai Sportpark adott otthont a Serdülő és Újonc Atlétikai Országos Bajnokságnak, amely hagyományosan az első komoly országos megmérettetése azoknak a 13–15 éves fiataloknak, akik korosztályukban a legjobbak közé tartoznak.

Tovább

Újoncok és serdülők versenyeznek az OSP-ben

A versenyszezonban ritkán telik el úgy hétvége, hogy az Olimpiai Sportparkban ne rendeznének rangos atlétika viadalt.

Tovább

Ezüstös viadal Győrben

Magyarország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia U20 csapatai mérkőztek meg egymással a korosztály nagy hagyományokkal rendelkező válogatott viadalán vasárnap. Az egynapos találkozónak a győri Olimpiai Sportpark adott otthont.

Tovább

A jövő olimpikonjai versenyeztek Győrben


Eddig a kontinensbajnokságok voltak a legrangosabb nemzetközi versenyek a junior tornászok számára. Idén viszont történelmi változás következett: magyar kezdeményezésre világbajnokságot rendeztek a korosztálynak, az első házigazda Győr volt.

Tovább

Az Olimpiai Sportparkban készülnek a vb tornászai

Finisbe érkeztek az I. Junior Torna Világbajnokság előkészületei, a sporttörténelmi vb-t az Audi Arénában rendezik június 27–30-ig. A több száz versenyző felkészülésére az Olimpiai Sportpark tornacsarnokai is rendelkezésre állnak.

Tovább

A verseny, aminek folytatódnia kell

Első alkalommal rendezték meg az Olimpiai Sportparkban a Győr Open elnevezésű nemzetközi utánpótlás női tornaversenyt. Több mint száz versenyző indult, és a győriek is jól szerepeltek.

Tovább

Global Running Day az Olimpiai Sportparkban

A Global Running Day a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kezdeményezése, a lényege pedig az, hogy a világszerte több helyszínen megrendezett futáson minél többen vegyenek részt, mozogjanak egy kicsit.

Tovább

Taroltak a magyar judósok

Hét ország – a rendező Magyarország mellett Azerbajdzsán, Csehország, Horvátország, Németország, Lengyelország és Románia – ötvenhét klubjának kétszáznegyvennyolc judósa
lépett tatamira a győri Serdülő Judo Európa-kupa, Vági Miklós-emlékversenyen múlt péntektől vasárnapig az Olimpiai Sportparkban.

Tovább

Álláshirdetés - Recepciós munkakör

A Győr Projekt Kft. munkatársat keres a győri Olimpiai Sportparkba,

Recepciós munkakörbe.

Tovább

Olimpiai bajnokkal edzőtáboroznak

Győrben, az Olimpiai Sportparkban készült az októberi torna világbajnokságra a román férfi válogatott.

Tovább