Hírek

Nekem az OSP! II.

"Nekem az OSP!" júliusi részében Horváth Márk ifjúsági atlétát és Pintér-Horváth Mátyást a GYAC középtávfutóját kaptuk lencsevégre. Mit jelent számunkra a sport? A videóból kiderül:

Tovább

Hosszú idő után első verseny az Olimpiai Sportparkban

„Amondó vagyok, nem szabad már rizikót látni abban, hogy versenyeket szervezzünk” − mondta Győr sportért felelős polgármesteri biztosa, Petrov Iván az Olimpiai Sportparkban rendezett, koronavírus-járvány okozta leállást követő első birkózóviadalon.

Krasznai Bence – utanpotlassport.hu

Tovább

Nekem az OSP!

Video1"Nekem az OSP!" címmel egy havonta megjelenő videósorozatot indítottunk, hogy bemutassuk Nektek a különböző szakosztályokat. Júniusban Molnár Botond tornászt és Szabó Nándort, az utánpótlás edzőjét kaptuk lencsevégre. Mit jelent számukra az Olimpiai Sportpark és a sport? A videóból kiderül! 

Tovább

Beindult a teniszélet, interneten is lehet pályát foglalni

A Győri Atlétikai Club (GYAC) tenisz szakosztálya kihasználta a koronavírus alatti leállást arra, hogy új rendszert vezessen be a Kálóczy téri és az Olimpiai Sportpark teniszpályáinak használatában.

Tovább

Bezárt az OSP, csak az olimpiára esélyesek használhatják

A koronavírussal kapcsolatban Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere adott ki közleményt.

Tovább

Turisztikai bált rendeztek a hétvégén

A X. Győri Turizmus Bálnak adott otthon az Olimpiai Sportpark a hétvégén. Dr. Pető Péter, a Szigetköz Natúrpark vezetője, a megyei önkormányzat alelnöke kapta meg elsőként az idén alapított Győr-Moson-Sopron Megye Turizmusáért Díjat.

Tovább

Győri fiatalok a dobogó tetején

Hét versenyzőnk is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára a február 7-én megrendezett regionális Héraklész Fizikai Felmérőn, ahol az U8-U14-es korosztály versenyzői mérték össze a tudásukat. 

Tovább