Hírek

Tornászok mérik össze tudásukat

A magyar tornaelit ismét színre lép az Olimpiai Sportparkban.

Tovább

Esély sportnap az OSP-ben

Nem csak fogyatékkal élőknek, olvasható a rendezvény plakátján.

Tovább

Ismét sétáltak és kóstoltak

A tavaszi BorPont Piknik sikere és jó hangulata után a Borpont Delicate ősszel is egy fedél alá hozta az ország borászait, hogy velük és a kóstolni szrető közönséggel együtt ünnepelhessék a szüreti időszakot október közepén. Az Októborfesztnek ismét az Olimpiai Sportpark adott otthont.

Tovább

„Egyenlők vagyunk és együtt még értékesebbek!”

A Méhecske Közhasznú Alapítvány szervezésében tartottak parasportág ízelőt sérültek és egészségesek számára szombaton délelőtt az Olimpiai Sportparkban. A különleges sportnapon betekintést nyerhettek az érdeklődők a különböző parasportágak érdekességeibe, szabályaiba, és a sportág kiválóságaival lehetőség nyílt azok kipróbálására is.

Tovább

Sérültek és egészségesek sportnapja

A Méhecske Közhasznú Alapítvány újraálmodott Győrbe egy nagy sportprojektet.

Tovább

Jegyespárok az OSP-ben

Az esküvő megszervezése az egyik legizgalmasabb, legemlékezetesebb és egyben legnehezebb feladat, hiszen sok dologra kell odafigyelni egyszerre, semmi ne maradjon ki és persze lehetőleg minden tökéletes legyen – ebben segítettek az Esküvő Kiállítás szervező október első hétvégéjén az Olimpiai Sportparkban (OSP).

Tovább

Minden, ami esküvő

A tökéletes házasságkötés hozzávalóit mutatja be Északnyugat-Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítása október 5-én és 6-án, az Olimpiai Sportparkban. A rendezvényen számos kiállító és program várja az esküvőre készülő párokat.

Tovább

OktóBorFeszt az OSP-ben

Újra Bor pikniket rendeznek az Olimpiai Sportparkban, ezúttal október második szombatján kóstolhatjuk meg a legfinomabb nedűket.

Tovább

Kilenc ország birkózói versenyeztek az OSP-ben

Nemzetközi utánpótlás birkózó versenynek adott otthont a hétvégén az Olimpiai Sportpark. A GYAC által rendezett viadalon több mint 220 gyerek indult, kilenc országból, ott voltak a csarnokban Győr több testvérvárosának sportolói is. Az összesített pontversenyben a harmadik helyen zártak a győriek.

Tovább

Márton Anita Győrben készült a VB-re

Márton Anita minden idők egyik legsikeresebb magyar atlétája, hazánkban négyszer választották eddig sportágában az év legjobbjának. Megszámlálhatatlan országos bajnoki címet szerzett súlylökésben, diszkoszvetésben és az eredetileg kiegészítő sportágként művelt súlyemelésben is.

Tovább