Hírek

Adomány a Győri Állatmenhelynek

A Győr Projekt Kft. munkatársai nap mint nap azon dolgoznak, hogy professzionális körülmények között sportolhassanak és szurkoljanak vendégeink. Emellett fontos az állatvédelem és a felelős állattartás. Az EYOF megrendezése után feleslegessé vált filcszőnyegeket a Győri Állatmenhelynek adományoztuk, hogy az állatok ne fázzanak. Emellett munkatársaink 150 kiló kutyatápot is felajánlottak a menhely számára!

Tovább

Nekem az OSP V.

OSP V

"Jó társaság, mindig jól érzem magam!" - mondta Kesés Kinga a GYAC ugrókötél versenyzője. Milanovics Maját is lencsevégre kaptuk a "Nekem az OSP!" ötödik részében. Nézzétek!

Tovább

Nekem az OSP IV.

Ebben a hónapban hallgassátok meg Márton Esztert és Kacsola Richárdot a Győri Gladiátor Boksz Egyesülettől.

Tovább

Győriek a dobogón

Az Olimpiai Sportparkban negyvenhárom egyesület százharminckét judósa lépett tatamira az őszi újraindulás első országos bajnokságán, a huszonhárom év alattiak küzdelmeiben.

Tovább

Nekem az OSP III.

"Nekem az OSP!" Ebben a hónapban a GYAC Judo szakosztályához látogattunk, ahol Farkas Szilvia és Gombás Bálint beszélt a sport szeretetéről.

Tovább

Papp Oszkár a GYAC új elnöke!

Papp Oszkár a GYAC új elnöke.

 

A klub evezős szakosztályának eddigi vezetőjét, Papp Oszkárt választották a GYAC elnökévé. A korábbi elnök, Simon Csaba június 1-jével mondott le posztjáról. Az elnökválasztásról, az előzményekről és a klub jövőjéről az egyesület új első emberét és Petrov Ivánt, Győr sportért felelős polgármesteri biztosát kérdeztük.


Tovább

Nekem az OSP! II.

"Nekem az OSP!" júliusi részében Horváth Márk ifjúsági atlétát és Pintér-Horváth Mátyást a GYAC középtávfutóját kaptuk lencsevégre. Mit jelent számunkra a sport? A videóból kiderül:

Tovább

Hosszú idő után első verseny az Olimpiai Sportparkban

„Amondó vagyok, nem szabad már rizikót látni abban, hogy versenyeket szervezzünk” − mondta Győr sportért felelős polgármesteri biztosa, Petrov Iván az Olimpiai Sportparkban rendezett, koronavírus-járvány okozta leállást követő első birkózóviadalon.

Krasznai Bence – utanpotlassport.hu

Tovább

Nekem az OSP!

Video1"Nekem az OSP!" címmel egy havonta megjelenő videósorozatot indítottunk, hogy bemutassuk Nektek a különböző szakosztályokat. Júniusban Molnár Botond tornászt és Szabó Nándort, az utánpótlás edzőjét kaptuk lencsevégre. Mit jelent számukra az Olimpiai Sportpark és a sport? A videóból kiderül! 

Tovább

Beindult a teniszélet, interneten is lehet pályát foglalni

A Győri Atlétikai Club (GYAC) tenisz szakosztálya kihasználta a koronavírus alatti leállást arra, hogy új rendszert vezessen be a Kálóczy téri és az Olimpiai Sportpark teniszpályáinak használatában.

Tovább