Aktuális hírek

Dr. Zacher Gábor az IKSZ-en

Október 22-én fél 11-tól várják az érdeklődő diákokat, tanárokat és szülőket az Olimpiai Sportparkba a VI. IKSZ Börzén.

Tovább
Dr. Zacher Gábor az IKSZ-en

Nemzetközi robotikai világdöntő Győrben

November 8 és 10 között Győrben rendezik meg a World Robot Olympiad névre hallgató nemzetközi robotépítési- és programozási verseny világdöntőjét. ...

Tovább
Nemzetközi robotikai világdöntő Győrben

Karatésok küzdenek

A harcművészet szerelmeseit várjuk december 8-án az Olimpiai Sportparkba, az I. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek napjára.

Tovább
 Karatésok küzdenek

Referenciák

Újabb győri világversenyt helyeztek kilátásba az erőemelők

Szerdán kezdődött és vasárnapig tartott a Masters RAW erőemelő Európa-bajnokság az Olimpiai Sportparkban, ahol 11 magyar állhatott dobogóra. ...

Tovább
Újabb győri világversenyt helyeztek kilátásba az erőemelők

II. Győri Sportbál

Farsang derekán a sport fellegvára, az Olimpiai Sportpark is ünnepi díszbe öltözött, hiszen szombaton a II. Győri Sportbálnak adott otthont a létesítm...

Tovább
II. Győri Sportbál

Magyar Speciális Olimpia Szövetség - Edzőtábor

Professzionális környezetben, a tavalyi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál helyszínein, csarnokaiban és sportpályáin zajlottak a központi edzőtáboroz...

Tovább
Magyar Speciális Olimpia Szövetség - Edzőtábor

Sportolj velünk!

Létesítményünk Közép-Európa egyik legmodernebb, multifunkciós sportkomplexuma, ahol egy időben több sportág számára biztosítjuk a versenyzési, edzési és szálláslehetőséget.

A 35 000 m2-es, a legmodernebb technikai rendszerekkel, sporteszközökkel ellátott sportlétesítmény 8 hektáros területen fekszik.

A komplexum 8 egyéni sportágnak biztosít napi edzés- és versenyzési lehetőséget: úszás, atlétika, judo, birkózás, ökölvívás, súlyemelés, torna, tenisz. Ezen túl csapatsportok (kosárlabda, röplabda, futball, kézilabda, uszodában vízilabda) számára is helyet ad edzések, mérkőzések megtartására.

A sportágak igényeit a központi előcsarnokból nyíló négy csarnok, egy futófolyosó, két atlétikapálya, 9 db teniszpálya (melyek közül négy fedett), és az Aqua Sportközpont szolgálja ki.

Az Olimpiai Sportparkba érkező versenyzők és edzőtáborozók számára 73 fő fogadására alkalmas közösségi szálláshely és pihenőtér került kialakításra, illetve wellness részleg, konditerem, az Aqua Sportközpont versenymedencéi, valamint rehabilitációs, rekreációs szolgáltatások biztosítják a teljes körű edzési és versenyzési lehetőségeket.

Sportágak

Partner - Győrprojekt

Partner - Audi Aréna

Partner - Aqua Sportközpont

Partner - Látogatóközpont

Partner - Győr