Nyáron is tele az OSP

 

Az edzőtáborokkal, a felkészüléssel és gyakorlással teltek a mindennapok az Olimpiai Sportparkban.

A Győri Atlétikai Club nyári táborainak résztvevői több turnusban vették birtokba az Olimpiai Sportparkot. A rendkívül sikeres táborban, öt turnusban csaknem 120 gyerek kóstolhatott bele az atlétika, az evezés, a birkózás, a judo, a tenisz, a torna, a kerékpár és a súlyemelés világába.

 

Az ötszörös Bajnokok ligája győztes Győri AUDI ETO KC kiválóságai is atlétikai edzésen nyúzták a köröket, de a Multicsarnokunkban is pattogott a labda rendszeresen, hiszen az ETO-SZESE is gyakran itt tartotta az edzéseit.

 

Jó tudni, hogy nem csak a helyi klubok és egyesületek élnek az OSP profi környezetével, hanem számos edzőtábornak adunk otthon. A nyáron a magyar válogatott mellett az Izland, Románia, Szlovákia, Ausztrália legjobb tornászai készülhettek fel a torna versenyszezonra. Több külföldi klub is az OSP-t választotta: Horsham Gymnastics Centre, Gerpla Gymnastics Club edzőtábor, CS Dinamo Bucharest sportolói edző-táboroztak nálunk.

Magyar Judo Szövetség is kibérelte a Judocsarnokot.

 

Győr két rangos nemzetközi versenyt is szervezett a nyáron, így az OSP-ben edzhettek a Női U19-es Kézilabda Európa-bajnokság csapatai, de az I. Junior Tornász VB versenyzői is igénybe vették a tornacsarnokunk.

 

 

Fotó: GYAC Facebook