Sétáltak és kóstoltak

Rengeteg érdeklődő sétált kóstolópoharával a kezében az Olimpiai Sportparkban április 13-án, rendhagyó pikniket szervezett ugyanis a győri BorPont.

A BorPont Piknik elnevezésű rendezvényen sétáló kóstoló keretében 25 pincészet 180 borából választhattak, akik jegyet váltottak az eseményre. A tavaszi rendezvényen nem csak a csendes borok rajongói, de a buborékban gazdag pezsgők kedvelői is megtalálták, amit szeretnek.

Most a hangsúly a fehérborokon, a rozékon és a könnyű vörösborokon volt, a tételek mellé pedig sajtot és szalámit is kóstolhattak a résztvevők, a hangulatot pedig a Highly Trained Monkeys zenekar alkalmi triója is fokozta.

A következő borászok és borászatok vettek részt a pikniken:
Árpád-hegy Pince; Babarczi Szőlőbirtok és Pince; Carpinus Borászat; Cseri Pincészet; Disznókő, Tokaj; Figula Pincészet; Gere & Schubert; Hangyál Pincészet; Herold Pince; Holdvölgy Experience; Istvándy Birtok és Borműhely; Kamocsay Ákos Prémium Borok; Kázsmér Szőlőbirtok és Pincészet; Kősziklás Borászat; Kristinus; Laposa Birtok; Nyakas Pincészet; Nyolcas És Fia Borház; Pécsinger Szőlőbirtok; Tar Pincészet; TokajNobilis; Törley Pezsgőmanufaktúra; Mátyás Szőke; Villa Sandahl Kft; Zelna Borászat